onsdag 29. mars 2017

Peru.

http://noticias.terra.com.pe/nacional/,3369d0c069cd1410VgnVCM5000009ccceb0aRCRD.html

Politiet og bevæpning

Det må gå ann å finne en mellom løsning en trenger ikke bevæpne hele politiet. La politiet få bære våpen de som vil men en av to må ha våpen på seg aldri en politi skal gå alene uten våpen, mens to eller flere må og bør en bære våpen, de som vil kan avstå så kan de andre bære, men ingen bør gå uten at en kolega har våpen, da får vi en mellom løsning som jeg flere ganger har tengt på må da være et gått alternativ til null bevepning.

fredag 24. mars 2017

Stopp flyktninge strømmen til Europa over Middelhavet.

Hvor er Libyske myndigheter, hvorfor gjør de ikke mer for å stoppe disse båtene i å forlate den Libyske kyst. Hvorfor presser ikke Europa på for å få patruliere den Libyske kysten om de ikke sev er i stand til dette og så stoppe disse båtene før de når internasjonalt farvann. Om de så kommer seg halvveis før de blir plukket opp må disse båtene stoppes og folka og alt må retuneres til Libysk kyst og havn og båtene må ødelegges slik de ikke kan brukes mer inkludert motorene. Det nytter bare ikke å plukke dem opp og så frakte dem til Italia, Europa, da hjelper vi bare bakmennene. Flyktningestrømmen må snus og Europa må nå gi beskjed til bakmennene, nå hjelper vi dere ikke mer med å ta unna flyktninger som skal til Europa. At vi gjør dette så gjør vi oss en bjørnetjeneste slik att flere ser at det er forsatt mulighet å komme til Europa over Middelhavet. La oss stoppe strønnen av mennesker til Europa.

onsdag 22. mars 2017

Regjeringen bryter Den Norske Grunnlov

Regjeringen gir bort Norsk Suverenitet  til EU som bryter med grunnlovens §1. Her står det klart og tydelig at å gi bort norsk suverenitet til et annet land eller  til en union skal straffes med  fra 8 til 21 års fengsel, blir dette fulgt opp  rettslig, nei.
På barneskolen i 50 og 60 årene lærte vi at STATEN var folket og folket eiet Staten Norge og Norge var folkets eie, ja nå er det Ap, H, Frp som vistnok eier Norge ser det ut for, de opptrer i alle fall slik. La oss ta landet tilbake, gi oss retten til å betamme i eget land igjen. På toppen gir dgens regjering vår suverenitet til en union, unionen EU som strider mot den norske grunnloven`s §1.

Si nei til nye strømmålere, smartmålerne.

Si nei til nye smart strømmålere, det innrømmes også at de kan være helsefarlige på grunn av stråling og bryter med  datatilsynet og det kan også få din strømregning til å øke med over 35% og mer.
Her er en måte å si nei til smart måleren. Kopier og lim inn i Word og print det ut og kommer noen på døren så ha det klart og overlever det til montørene, vi de ikke ta mot det, send brevet rekomndert til din nettlevrandør. På toppen vil de at du og jeg sal betale måler og montering, frekkheten har ingen grenser til kapitalens krefter.



Deres nye AMS strømmåler kan ikke aksepteres montert i mitt hjem.
Med bakgrunn og støtte i nedenfor nevnte Lovverk, informerer jeg derfor om dette
Gnr…..Br.nr…..
Navn……………………………………. Adr………………………………………………………
I og med at ovennevnte utstyr kan brukes til å samle informasjon om de som bor eller oppholder seg i husværet, samt besøkende. Og at den enkelte kan frykte at opplysninger om personlige forhold kan bli trukket frem og gjort til allmenn oppmerksomhet. Man kan også sette begrensninger på seg selv fordi man frykter at myndighetene registrerer og lagrer opplysninger om ens kommunikasjon med andre, ens ferdsel, interesser eller uttrykk for holdninger.
Personvernbegrepet refererer ikke bare til vernet av privatlivets fred og den enkeltes personlige integritet. I norsk forståelse innebærer begrepet i stor grad også vernet av individers rett til å ha innflytelse på bruk og spredning av personopplysninger om seg selv. Den enkelte skal i størst mulig grad selv kunne bestemme over egne personopplysninger og husværets bruk av teknisk utstyr og beboernes vaner. Derfor berører dette utstyret personvernet på en slik måte at vi ikke kan se at det kan tillates og heller ikke godkjennes under gjeldende Lov at slikt utstyr monteres.
Om det skulle foreligge en rettskraftig avgjørelse som tilsidesetter husstandens beboeres rettsvern i tråd med paragraf §102 i Grunnloven og/eller i menneskerettskonvensjonen artikkel 8 .
Så vil deres ønsker bli vurdert på ny, Inntil dette, vil ikke slikt utstyr få bli montert i vårt hjem.
Som lovhjemmel for denne avgjørelse refereres det til nedenfor nevnte Lover.:
Paragraf 102 i Grunnloven :
"Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Husransakelse må ikke finne sted, unntatt i kriminelle tilfeller. Statens myndigheter skal sikre et vern om den personlige integritet."
Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen artikkel 8: "Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin korrespondanse."
§ 267. Krenkelse av privatlivets fred
Den som gjennom offentlig meddelelse krenker privatlivets fred, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år.
Forsøk på uberettiget adgang til en annens hus:
§ 268. Uberettiget adgang eller opphold
Den som uberettiget skaffer seg adgang til en annens hus eller et annet sted som ikke er fritt tilgjengelig, eller som uberettiget forblir på et slikt sted, straffes med bot eller fengsel inntil 2 år.
Den som uberettiget oppholder seg på fremmed grunn til tross for oppfordring om å forlate stedet, straffes med bot.
Når det kommer til statens og det offentliges ansvar for å ivareta sine borgeres interesser og rettigheter så gjelder følgende over norsk lov:
Lov om styrking av menneskerettighetenes stilling i norsk rett (menneskerettsloven)
Den internasjonale konvensjonen om sivile og politiske rettigheter
(Internasjonal konvensjon om sivile og politiske rettigheter)
Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen .Del II.Art 2.
1. Hver konvensjonspart forplikter seg til å respektere de rettigheter som anerkjennes i denne konvensjon, og å sikre dem for alle som befinner seg på dens territorium og er undergitt dens jurisdiksjon, uten forskjellsbehandling av noe slag slik som på grunn av rase, hudfarge, kjønn, språk, religion, politisk eller annen oppfatning, nasjonal eller sosial opprinnelse, eiendom, fødsel eller status for øvrig.
2. Hver konvensjonspart forplikter seg til, i samsvar med sine konstitusjonelle bestemmelser og med bestemmelsene i denne konvensjon, å treffe slike lovgivningsmessige eller andre tiltak som vil være nødvendige for å gjennomføre de rettigheter som anerkjennes i denne konvensjon, når slike tiltak ikke allerede er i kraft.
3. Hver konvensjonspart forplikter seg til:
a. Å sikre at enhver, hvis rettigheter og friheter etter denne konvensjon blir krenket, skal ha adgang til effektive rettsmidler, uansett om krenkelsen er foretatt av personer som har handlet i offentlig tjeneste,
b. Å sikre at enhver som gjør krav på slike rettsmidler skal få sin rett til dette prøvet av kompetente judisielle, administrative eller lovgivende myndigheter, eller av en annen myndighet som er kompetent i henhold til statens rettsordning, samt å utvikle mulighetene for overprøving for domstolene,
c. Å sikre at de kompetente myndigheter tar en klage til følge dersom den er funnet å være berettiget.
Art 17.
1. Ingen må utsettes for vilkårlige eller ulovlige inngrep i privat- eller familieliv, hjem eller korrespondanse, eller ulovlige inngrep på ære eller omdømme.
2. Enhver har rett til lovens beskyttelse mot slike inngrep eller angrep.
Som avslutning til dette vil nevnes at enhver borger har rett til å beskytte sitt hus , sin eiendom og sin familie i tråd med Gjeldende lov .

Regjeringen Lyver om milliradsatsing på vei og tog.

http://www.aftenbladet.no/innenriks/3700-kroner-i-bompenger-pa-ferjefri-E39-9972b.html
 
Regjeringens løyn ang milliard satsing på vei og tog. Så kan vi bare le av regjeringens satsing på vei, ja de kan satse så mye de vil når de sender regningen tilbake til bilistene,  da er det ikke regjeringen som satser, de bare vedtar at de vil bygge veier og skinner for tog og at andre må betale. De skulle jo satse 1000 milliarder, ja de kan satse 5000 milliarder og mere til, det kunne også jeg gjort om også jeg kunne sendt regningen videre slik som staten nå gjør. Dette er et direkte hån mot det norske folk og bilister, det går ikke ann å kalle dette for satsing når regningen sendes til folket og bilistene. Jeg vil kalle dette for direkte løyn til folket å kalle dette for 1000 milliard satsing når regningen må betales tilbake med bompenger.

Det er på tide å bli mer politisk engasjert.

https://www.facebook.com/Kystpartiethordaland/posts/1395354323869899?pnref=story

Dette er verd å lese frem mot valget i år.

Kystpartiet syn på et kontantløst samfunn.

Kystpartiet vedtok i helgen nå den 18 og 19 mars 2017 at Kystpartiet går mot et kontantløst samfunn, dette er sikkert det første partiet som får dette nedfelt i sitt politiske program, enda  en grunn å stemme Kystpartiet. Dette forslaget var det jeg som foreslo i høst.

Biodieselproduksjonen og planter til dette er ikke miljøvennlig.

Miljøhysteriet har gått for langt nå. Ja at vi skal fortrenge matproduksjonen til fordel for planter til drivstoff burde vært forbutt. Snakker meg om å lage sultkatastofer og matmangel i verden. Når god jordbruksjord skal brukes til å plante planter til drivstoff og på toppen kalle dette for miljø å bruke biodrivstoff som kommer fra palnter som fortrenger matproduksjonen for den fattige bonden i U land får mer for biodirivstoff plantene enn for matplanter, da har viskelig verden gått for langt i miljøspørsmål og handling for å liksom skal redde verden. Hele miljøhykkleriet har nå passert en uakseptablel grense.

La oss ta fisk og Norskekysten tilbake.

Håper det er fler som våkner hvor fisken forsvinn når den ikke blir levert der kvotene tilsier den skal leveres. Kystpartiet vil ta fisken tilbake til folket, det er ikke bare de få store fiskerederiene som skal stikke av med 80% av fisken. Jeg skal ikke bruke stygge ord, men våkn opp la oss ta kysten og destriks-Norge tilbake sammen med fisken, la vår kystbefolkning få levelige vilkår med sjarkfiske en og tomanns båtene. Store fabrikk skip som er norske har mangt en utenlands arbeider ombord, la oss ta oså de jobbene tilbake, norsk mannskap på norske båter, men kan et rederi bevise at de ikke får tak i nordmenn til norsk lønn og norske lover da kan de få søke om utenlandsk arbeidere, men ikke før og de skal også ha norske lønns og arbeidsvilkår. På den måten skal det ikke lønne seg og hyre utlendigner på norske skip.

La oss komme ut av EØS avtalen.

Kom oss ut av denne EØS avtalen, den tjener ikke landet vårt, vår kjære Norge, stem på parti som vil ut av EØS, nå eller aldri. Våkn opp kjære velgere. Det er ikke bare Senterpartiet som sier NEI, det er flere parti med gode politiske program som kan tjene landet minst like gått som både Ap, H og Frp. Støtt opp om NEI til EU og EØS partiene. La oss sammen få kjempe mot dette som vil rassere Norge. Her på bildet er det bare å velge parti til høstens valg om dere vil være med å kjempe mot denne ødeleggende makten fra EU og Globaliseringen og suverenitesfraskrivelsen til EU og Brussel sitt pamppevelde og maktaparet.

tirsdag 14. mars 2017

De unge UFØRE debatt i Stavanger Aftenblad.

Ja de unge uføre må høres på, men hvilke uføre kan komme i arbeid, ikke alle klarer det, ofte synes jeg det er for lett å si, bruk restarbeidsevnen, men hva er det en dag på jobb neste dag rett ut på sofaen eller i sengen, noen ganger klarer en to dager på jobben, men det kan bli en ustabil arbeidskraft som en annsetter. Så kommer lønna hva blir den, hva har en igjen for å gå på jobbe ang helse, er det verd å knekke den siste kraften en har igjen, men ja noen vil si ja, men en skal også ha noen livsgnist til å bruke krefter hjemme og til private sysler og mulig en hobby som gir livet mening, mulig like mye som om en hadde hatt en jobb noen timer i uka. En ting er sikker, ikke tving dem ut i jobb når kroppen sier stopp, la de heller få et verdig liv som ufør og med en inntekt / trygd som det går an og leve med uten å gå helt på fattigkassen og må føle seg fattig og utstett fra samfunnet og at de har så lite penger at de knapt kan gå på kino etter regningene er betalt. Gi dem et verdig liv, de unge uføre, det er mitt første bud til regjeringen.

mandag 13. mars 2017

Møkka diesel med biodiesel, en total miljø fjasko uten sidesykke i vedenshistorien

Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug

14.03.2017 kl.01:24
Biodisel er noe dritt, først er det en stor fare for å ødelgge bilmotorene, men det verste er jo lle de millioner av kvadratkilometer med matproduksjon jord som blir beslaglagt til dette tullet. La oss få rein diesel på tanken og ikke diesel full av tilsettninger hvor bilene taper også sin efekt plus er det stor fare for å ødelegge motorene i bilene, ja så galt er det og ingen står ansvarlig om en motor ryker. La oss bruke landgjord til matproduksjon ikke til drivstoff til bilder når annen vanlig diesel er mye bedre også for klima. Vi i Kystpartiet rister på hodet av felislått miljøpolitikk og som grenser til galskap. Dette med denne dieselen har vi påpekt i flere år men vi snkker til døve ører i media, vi har heller blidt utskjelt for vår holdning her i denne saken. Så at Sv var fremme og hylte på kveldsnytt men han er en av miljøhykklerne som ikke kan tenke desverre, miljøplotikken den har Kystpartiet. Så kan se se på sultkatastofene hvor mat kunne vært dyrket i stedet for plandter til fremdrift til biler, når det er mye renere utslipp fra vanlig dieselbil med EURO6 motorer, nesten null ved at de ikke bruker biodiesel men rei diesl fra våre oljefelt som er renset gått. det er den reineste og beste diesel for klimaet, for vi må ikke spare på co2 slik plantene vil gå i minus, da dør både vi og plantene hva da med vår livsviktigste gass på kloden, CO2 gassen vi trenger den, desverre, den er livsviktig for alt liv på jordenn.
Jeg vil forlange at det dyrkes mat på slike jorder, ski holder de på med også i Afrika med sultkatastroferm bilplanter de lager drivstoff av kunne gitt millioner mat i afrika, men de kan ikke plante fra fra genmodefiserte planter, de er desverre sterile så atter må disse fattige kjøpe såkorn fra enerådige forhandlere som har eneretten på frøsalg, ser dere galskapen kjære lesere.

lørdag 11. mars 2017

Sofavelgere, kom dere ut av godstolen på valgdagen å stem

Både Ap og H og Frp skulle sammen gått enda enger ned på den politiske galupp med sin Europapolitikk som strider totalt mot Grunnlovens §1 som å gi norsk suverenitet fra seg til et annet land og til en union som er EU.
Når en ser på dagens tall så forstår jeg lite og ingenting, som etter den siste målingen så var motstanden mot EU på hele 84% så vil over 33% ha Ap som er en ihua EU og EØS tilhenger og Høyre med som ligger på 20% og Frp som nå har falt til ca 11% som også vil gi fra seg norsk suverenitet til EU på lik linje med Ap og H. Alt dette burde skremme mer enn vettet av folket, velgerne til å stemme på disse partiene. Slik går det når folket ikke får nesten ikke vite om andre parti hva de har av politikk å presentere for folket. Det er så mange gode politiske alterntiver som ligger under De Andre på meningsmålingene som ikke får presentere seg i hverken aviser eller Tv, da er det lite demokratisk valg når de også ikke får være med i debatter eller andre program, knapt nok et interjuv i media kun egene medlemers leserbrev på nettsidene og på sosiale medier er den eneste plassen andre parti får være med i debatttforumet som Facebook. Det er som media ikke vil vise at det finnes faktisk andre politiske alternativ i Norge. Når 84% av det norske folket sier NEI til EU så går de og støtter ja til EU parti, mot sin egen oppfatning og politisk mening som er så viktig for Norge som nasjon, ut av EU, EØS kontrakten. Vi som ikke vil lenger bli detaljstyrt av EU, så holder folk forsatt med disse partiene. Slik går det når folket ikke tror det finnes politiske alternativer, når media styrer ensidig for disse store partiene inkludert de andre på stortinget som Senterprtiet som helgigvis sier NEI til EU, men trist at deres leder Vedum ikke vil si dette konkret som nei til EU. Kystpartiet og Sp ligger tett opp til hverandre politisk, men Kystpartiet sier klart fra i sitt program at de er sterke EU og EØS å Schengen motstandere inkludert bompenger, eiendomskatt. Kystpartiet sier mye klarere i fra enn noe annet parti om sin motstand mot EU`s detalj styring over Norge og som setter den norske grunnloven til side. er det virkelig dette folket vil siden de holder med Ja til EU parti. Så sofavelgere kom dere ut av sofakroken og godstolen og stem, ikke vis at ikke folket er like holdne til valget, ikke bry dere om politikkerforakten legg den til siden, gå og stem ja partiene rett i mot, det er sofavelgerne som kan avgjøre dette valget i år.