lørdag 24. november 2012

Overmakten Israel. de driver skammens krig.

Takk ja dette er sanheten om Israel om en liker det eller ikke, jeg er selv medlem av Kystpartiet og som igjen er tilhenger av Israel, men her er jeg desverre dypt uenig med mitt parti. Men alle vestlige partier i Europa skal være enig med Israel om en vil eller ikke, noe annet er vist synd og galskap. Overmakten og den måten de gjengjelder Palestina må stoppes. Hvem fikk Israel landet fra, jo Palestina. Se på Palestinas kart fra 1900 til 1940 og så kom sydagers krigen enda mere land ble tatt og dette skal være legetimt, nei der stopper min enighet.

onsdag 21. november 2012

De viste sin støtte til Palestina og Gasa

Se linken nedenfor dette innlegget og tenk hvem som har vært frekkest siden Jødene fikk land fra Palestina Katene som holdes skjult for allmenheten.

Hei dere som støtter det Palestinske folket, her har dere noe, et kart som er utatt fra offentligheten eller som ikke media vil trykke. Hvem fikk Jødene sitt land fra, jo Palestina og Palestinerne. Så siden har de tatt og tatt land fra Palestina, og bare for det Tyskeland gjorde mot Jødene i den andre verdenskrig så skal Jødene og Israel forsatt ha lov til å fortrenge Palestinerne. Det er derfor Hamas har fått den rollen de har i dag og blir stemplet som en terrororganisasjon som kjemper for sitt land Palestina. En liten Palestinsk rakett som skytes ut i blinde bare for å skremme uten målskende programmer, den flyr så langt drivstoffet varer i utskytnings rettningen. Og så gir Israel ti raketter tilbake fra Israel og med raketter som er hundre ganger kraftigere og som er programert til å treffe et bestemt mål, hvor er balansegan
gen mellom Israel som helst ser at hele Palestina blir utryddet og hva blir det neste Israel vil ta med velsignelse av jøder verden rundt inkludert USA. Jeg vil ikke holde med noen som kriger, men Israel er mye frekkere enn Palestina. Greit Hamas bruker ufine metoder, men hva har de å slå tilbake med når Israel hele tiden fra Jødene fikk sitt land har fortrengt Palestina som nå knapt har noe land igjen.
Så klikk eller kopier linken nedenfor, en Ja Ha opplevelse til alle. Etterpå kan vi snakkes om landområder før og nå og hvem som er frekkest.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151097532186717&set=a.416630631716.199649.522606716&type=1&ref=nf.

Fitte hår og barteklipping og media avisen Stavanger Aftenbald.

Stavanger Aftenblad, finn på noe bedre å skrive om, Nei til bompenger. Rødgrønn humor.
Hadde nå heller i Aftenbladet satt på dagsorden noe annet og mye viktigere sak enn denne muse og barte hårklippingen. NEI TIL BOMPENGER PÅ FACEBOOK og RØDGRØNN HUMOR så kunne dere i media gjort noe viktig SA. Hvorfor slår dere denne saken så mye opp ang hårklipping av bart og muse hår eller grasrota til oss menn, glattbarbert underliv og suppesamlerne (barter) som menn har under nesen. Greit å samle inn til en god sak, men er ikke sykehusdrift en offentlig sak og skasffe nok penger til folks helse og forskning på alle sykdommer og gjøre folk friske, nei Staten Regjeringen spiller på folks giverglede og vilje.
Stavanger Aftenblad skriv heller noe som taler folkets sak Nei til bompenger. Tenk for en lønsforhøyelse dette ville blit om en fjernet bompengene. Kjempemye og handlet for i stedet til bomselskapa og renter til bakner som har kontrakt å inndrive disse pengene langs våre veier.
Nei dere vil vel ikke skrive noe som går mot regjeringen, eller hva? Selv om vi ikke hadde betalt bompenger så hadde staten fått inn masse penger via kjøpene til folk via moms, det snakker regjeringen ikke om.
Slik tanker de Canadiske myndigheter når de gir oljeutbytte til alle landets folk før jul og mittsommer, kjøpefest og pengene renner tilbakke til staskassen i form av andre skatter. Så glem denne musehårklippinga skriv heller om Nei til Bompenger det er en viktigere sak og fremme og hvilke parti som er motstandere av bompenger.

mandag 19. november 2012

Bompenger og den Norske felleskassen, oljefondet.

Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug Ja jeg skriver og skriver på nett i de aviser jeg finner det mulig og minner folk om denne urimelige avgiftspolitikken og landeveisrøveriet ved landets bomstasjoner. Jeg viser også til min politiske tilhørighet, Kystpartiet som vil dette onde til livs og regjerings skifte i 2013. Det er utrolig å lese om folks forståelse angående vår felleskasse som Arbeiderpartiet hele tiden reklamerer om og forteller at vi må støtte som om det var en uhjelpsorganisasjon som trenger hjelp, men denne kassen er desverre for full av penger, så full at noen sier at vi ikke kan bruke disse pengene for det er for mye i den. Ja det er som denne Regjeringen er livredde for å miste en krone og så er det som mange senile som putter alle pengene i madrassen og i puter og konvolutter og gjemmer dem, for de stoler ikke på noen selv ikke på sin egen bankkonto. Så når de dør så finner etterkommere penger over alt, de sparte seg til fant nesten uten mat og klær. Bare Ap og resten av sosialistene er likedan de sparer Norge til fant. Om en bytter ut teksten ang mat og klær med veier , sykehus, skoler og eldreomsorg så blir dette likt med de eldre som sparer seg til Fant.

søndag 18. november 2012

Klimadebatten og CO2 utslipp og havnivået.

Jeg tenker tilbake da jeg gikk på skolen, i 50 og 60 årene da vi besøkte Vistehålå på Viste utenfor Stavanger. Da ble vi fortalt at havet og vannstanden hadde gått nesten opp til bostedet til steinalderfolket, ca 7 meter høyere enn i dag. Så kan en se på gamle kart som er tegnet for noen hundre år siden, der Jærkysten går innover og ikke svinger utover som nå. Derfor stiller jeg spørsmålet, var disse kartene riktige på grunn av høyere vannstand i havet og vil havet komme tilbake til det nivået. Er dette sykluser som er styrt av kosmos, universet, mitt svar er ja. Og lærte vi ikke at Vikingene dyrket korn på Grønnland. Vi skal ikke skulde på Co2 og nox gasser fra bilene for det er bare småplukk i forhold til det som jorden selv slipper ut av gasser, men du så godt det hadde vært å fått brukt den nye miljødieselen på bilen bare regjeringen hadde hatt en miljøprofil og ikke bare hatt tanker om avgifter i hodet sitt. Verdens miljø forandrer seg ikke av det som er menneskeskapt det er universet som gjør forandringene om vi vil eller ikke. Det er politikkerne som spiller det falske spillet om co2 kvoter og utslippene for å dra inn mest mulig kroner til landenes statskasser. Men vi må selvfølgelig strebe etter en renere verden enn i dag. Ny energi, billig energi som svarer seg og ikke energi som gjør alt dyrere. Vi må finne en balansegang på kostnader og utslipp så vil verden i fermtiden forandre seg sakte som utviklingen går fremover. Så Co2 kvote pengene, hadde de samme kronene og dollarne og andre avgiftspenger gått til utvikling ikke bare til handel og vandel med kvoter, så hadde vi tjent miljøet mye bedre. Forskning skulle pengene gått til ikke til børsheier på kvotebørhandelen som tar seg grovt av pengene som kvotehandelen utgjør. Husk bare ca 5% av det som blir betalt inn til co2 kvote penger går tilbake til miljø, da er det noe galt, hvem stikker av med pengene? Korupte regimer.

Folkegrupper i forskjellige land, skal de ha rett til å dele opp landet.

Folkegrupper i forskjellige land, skal de ha rett til å dele opp landet bare for at de har forskjellige meninger og mulig har forskjellig opphav og forskjellig tro, nei er min mening.
Vi kan ta Israelere og si, de var uten land, ja så kan vi gå til vårt eget land Norge, har samenen land, skal vi gi dem Finnmark så etter en stund tar de også Troms fylke og så tar de Nordland, Så med et så etablerer de sitt eget land, til slutt så er vi på likefot med Palestinerne. Skal en folkegruppe i et landområde få gjøre som de vil bare for de kalles seg for Jøder eller Samer, jeg bare spør?

Vår lille verden og fremtiden, hva vil skje?

Jorden er som et eple, epleskrellet er som jordskorpen og som er dekket av arbeidsmaur/folk som er meget intligente, kloke, men de har fått sin begrensning og har sterke ledere som forhindrer maurene i å forflytte seg fra sted til sted, Ledermauene styre sine understotter med makt. Så er det noen maur som springer sine egne veier og lager bråk, de blir tatt hand om de ikke klarer å flykte til en annen koloni av maur. Men en dag kommer det store intligente vesen fra verdensromet, Kosmos og lander på planeten Jorden. De er ca 50 til 100 meter høye og ser ned på oss mennesker som maur, derfor kaller jeg i dag menneskene for små maur her i dag. Disse skapningene fra Kosmos, andre galakser ser ned på oss som springer livredde på bakken for å finne hjemmesteder for ikke å bli tatt av udyrene fra verdensromet. De plukker oss opp som vi plukker bær i skogen, stapper oss i sin munn og smatter i vei og spytter ut klær og sko som ikke smaker så godt som vi sputter ut kjerner fra frukt og bær vi ikke liker. Vi spreller og skriker og kjemper for våre liv, men kjempene fra verdensromet ler og skartter og synes vi er noen herlige små lekkerbisker som smaker fantastisk. Ja det vi kaller for herlig frukt og sukkertøy er vi sykkertøy eller bær i deres øyner fra verdensromet. Hvem vet en dag kommer de der ute, og hvem er de og hvordan ser de ut og hvordan vil de oppføreseg når de lander på jorden Hvem vet, er det noen der ute som vet og som ikke tør si noe, hva har de sett som har vært ute i verdensromet men som ikke har lov å fortelle det videre for ikke å skremme resten av verdens befolkning. Ha en fin Helg.

Cina, Nord Corea, Lybia, Syria, Stater som regjeringene må bli demokratiske og rette seg etter meneskeretighetene.

Må vi snart få en rettferdig verden, en verden uten diktatur og eneherskere der bare en person styrer etter sitt eget folk for godtbefinnende og egen vinning og egen status. Men mange land har så mye kriminalitet og mafia og korupsjon at landene som vil bekjempe underverdens uheldige makt må væresterk de er der for egens vinnengs skuld som salg av narkotika og andre ødeleggende saker for landet og verden. Derfor trengs det mange ganger styresett som kjemper for er bedre samfunn, som vil fjerne høy kriminalitet som ødelegger for at det skal ble et bedre land å leve i for alle. Jeg har i den siste tiden sett Tv programene fra Cina på NRK 1. og den fremgangen for et bedre klima og for et bede land å bo i, byer som vokser opp som er totalt miljøvennlige og mye miljøgjenvinning. Men enda har Cina mye å ta fatt i når det gjelder åpenhet ut mot verden forøvrigt. Også Nord Corea som stenger den øvrige verden ute for sitt folk for å innbille at de bor i verdens beste land å leve i, det så vi godt da deres leder døde for en stund tilbake, folk gråt og hylte i sorg for diktatoren som knebler deres eget folk til sult og fatigdom og som bare satser på militæret og makt og atter makt.
Må vi snart få en bedre verden for alle.

Israel, Goliat med sin makt trokker på harmløse mennesker.

Klikk på denne linken under artikkelen, så får vi se hvem som har feil og hvem som har ødelagt og tatt over makten i Palestina, jo Israel. Bibelens ord blir misbrukt av Israel kun til vinning og ikke til fred. Snart må Israel innse de kan ikke bare okupere og okupere andre land og si at det er legetimt og okupere andre land, da er det fritt frem for alle å gå til angrep og drepe og slakte ned for å få nytt land til sitt eget folk. Det er dette Israel har gjort i mange hundre år og med bibelen i sin hand og de sier de handler i Guds tro og da er det lovlig.
Så når ca litt over 70% av de som styrer Amerika har sin opprinnelse fra Israel og Jødene, da vil automatisk USA stå ved Israels side i deres konflikter, men Obama er tøff nokk til å snakke Israel i mot og si stopp i krigføringen mot Palestina. Det er ikke det spor rart at palestinerne skyter mot noen som har tatt land etter land fra dem i noen hundreder av år og hvor mye har nå palestinerne igjen av sitt opprinnelige land, nesten ingenting. Så min tanke er at Israel gir seg ikke før hele Palestine er okupert av Israel, det er jo lovlig å okupere andre land. Desverre støtter jeg ingen krigføring, det kommer skjelden noe godt ut med å drepe og omkupere andre land, men å fjerne diktaturer og galne statsledere er noe annet for å gi folket frihet og demokrati, og fred slik at folket kan få leve i fred og harmoni.
Beklager om jeg støter noen kristne her, men jeg har selv min barnetro  i behold men slik okupasjon som Israel har derevet de site 10 til 30 årene med bygging av muren og fordrevet Palestinerne fra sine landområder, delt eiendommer i to, kuttet ned oliventrær som var livsgrunnlaget for Palestinerne, så kan jeg forstå Palestinernes måte og hevne seg på Israel, hva hadde ikke vi gjort om Sverige hadde gjort det samme med oss.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151097532186717&set=a.416630631716.199649.522606716&type=1&ref=nf.

Havets nivå og klimakvote handelen, verdens løyn nummer 1 i klimadebatten.

Jeg tenker tilbake da jeg gikk på skolen, i 50 og 60 årene da vi besøkte Vistehålå på Viste utenfor Stavanger. Da ble vi fortalt at havet og vannstanden hadde gått nesten opp til bostedet til steinalderfolket, ca 7 meter høyere enn i dag. Så kan en se på gamle kart som er tegnet for noen hundre år siden, der Jærkysten går innover og ikke svinger utover som nå. Derfor stiller jeg spørsmålet, var disse kartene riktige på grunn av høyere vannstand i havet og vil havet komme tilbake til dette nivået. Er dette sykluser som er styrt av kosmos, universet, mitt svar er ja. Og lærte vi ikke at Vikingene dyrket korn på Grønnland. Vi skal ikke skulde på Co2 og nox gasser fra bilene for det er bare småplukk i forhold til det som jorden selv slipper ut av gasser, men du så godt det hadde vært å fått brukt den nye miljødieselen på bilen bare regjeringen hadde hatt en miljøprofil og ikke bare hatt tanker om avgifter i hodet sitt. Selvfølgelig forurenser biler der luften er stillestående og spesielt om vinteren, og det er heller ikke å nekte på at i mange byer verden rundt ligger eksosen tykk i byene, men totalt sett ødelegger ikke dette klimaet over verden. Verdens miljø forandrer seg ikke av det som er menneskeskapt det er universet som gjør forandringene om vi vil eller ikke. Så må vi ikke ta jordbruksjord til å dyrke planter til drivstoff vi trenger hver kvadratmeter til matproduksjon, for det som skjer i mange land er st bøndene får mere for planter til drivstoff produksjon en det de får av å produsere mat til verdens befolkning, dette er feil vei å gå i mijøprofilen. Det er politikkerne som spiller det falske spillet om co2 kvoter og utslippene for å dra inn mest mulig kroner til landenes statskasser. Men vi må selvfølgelig strebe etter en renere verden enn i dag. Ny energi, billig energi som svarer seg og ikke energi som gjør alt dyrere. Vi må finne en balansegang på kostnader og utslipp så vil verden i fermtiden forandre seg sakte som utviklingen går fremover. Så Co2 kvote pengene, hadde de samme kronene og dollarne og andre avgiftspenger gått til utvikling ikke bare til handel og vandel med kvoter, så hadde vi tjent miljøet mye bedre. Forskning skulle pengene gått til ikke til børsheier på kvotebørhandelen som tar seg grovt av pengene som kvotehandelen utgjør. Husk bare ca 5% av det som blir betalt inn til co2 kvote penger går tilbake til miljø, da er det noe galt, hvem stikker av med pengene? Korupte regimer.

lørdag 10. november 2012

Norge, Sverige, Danmark.

Swedish, Danish and Norwegian was out in the jungle and were captured by a tribe of natives. They prayed for their lives and been told that they would get away with his life if they managed two challenges.

The first challenge was to go out into the jungle with a tribe of warriors and pick just one hundred fruits.

Swede and Dane came back about the same time. Dane with 100 grapes, and North man with 100 small berries.


They waited a while for the Swede, but tribal leaders decided that a Swede and the Dane could start the challenge number 2 before the Swede was back.

The second challenge was that the hundreds fruits may be pushed up into the rectum during 1 hour.

Dane and Swede started. After a little while began to Swede laughed.

"What do you do?" Said Dane.

Northern man replied:

"Look! Here comes the Swede with a hundred coconuts! "

tirsdag 6. november 2012

Norwegian companies have found some oil in Iraq.

DNO og olje i Irak, når komme bombene fra teroristene som sikkert vi ha denne olja i Irak selv og ikke utenlandske selskaper som er i Irak og som har kriget mot dem.

Norwegian companies have found some oil in Iraq.
DNO and oil in Iraq, when the bombs come from teroristene that certainly we have this oil in Iraq itself and not foreign companies in Iraq and who have fought against them

søndag 4. november 2012

Norway is the best country to live in, NO just good to stay in.

Verdens beste land å bo i? Neppe!!! NO no, but it is ok.

- Kåringen av "verdens beste land å bo i" tar kun hensyn til til tre ting. Brutto nasjonalprodukt, folketall og ledighet. Det er vel noe snevert, mildt sagt, til å kåre "verdens beste land å bo i". Hadde kriteriene tatt hensyn til at minst:

300.000 står i helsekø
...

300.000 er uføre

3.500 barn og unge står i psykisk helsekø

4.500 i kø for rusbehandling. Dette i tillegg til at Norge topper overdosestatistikken

70% av veinettet er underkjent

80% av den offentlige bygningsmassen er ulovlig etter reglene på grunn av manglende vedlikehold

Mange sykehjem står tomme fordi det ikke er penger til drift

- Når vi da tar utgangspunkt i Statsministeren og regjeringas disponering av penger blir saken helt sykelig - merk dere følgende.

Regjeringa ved Statsministeren låner bort 570 milliarder kroner til veldig lav rente til EU-land som står på konkursen rand.

Regjeringa brukte 11 milliarder på krigen i Libya.

Regjeringen tapte 87 milliarder i børssammenheng på pensjonsfondet i fjor.

Statsministeren gav 500 millioner til USAs utenriksminister Hillary Clinton.

Regjeringa tapte 20 milliarder på Mongstad på grunn av at private ble nektet å være med på Statsministerens "månelanding" for rensing av CO2.

Regjeringa gav i fjor 37 milliarder til korrupte ledere i aferikanske land.

Statsministeren gir fortvarende fast 500 millioner til de samme lederne i de samme land ukentlig. Ukepenger til korrupte ledere?

Statsministeren gav også 68 milliarder i lån til Japan.

Regjeringa gav 600 millioner til Hamas som midler til krigføring mot Israel.

Regjeringen gav 1,4 milliarder til et regnskogprosjekt som de samtidig hogger ned med støtte fra Oljefondet.

Hello America listen this petition.

Hello America listen this petition.
USA Hallo America `s people who still have houses, away you will, rich in poverty in NY open the doors for those who have no roof over their heads. The homeless need you, help them. I encourage everyone to send such a message if they have any known in the United States, opening up their doors, show that you have heartwarming. Help you fellow citizens, that no freezing outside, it is Christmas at 50 days.

It is Christmas, Giv this gift to a homeless family then you have made ​​friends for life, give them shelter, give them warm give them hope and love.

Everyone who reads this send the message along even though it is for President Obama. Their people need protection from rain and cold in the winter and love and attention, especially in Christmas , let no one had to stay out in the cold. Where housing is heartwarming. Regards Bjorn Halvor Enciso Kvilhaug Norway
Send this message to everyone in America.
Hallo America hør etter dette oppropet.
USA Hallo Amerika`s folk som enda har hus, leilgheter, rik som fattig i NY lukk opp dørene for de som ikke har tak over hodene. De husløse trenger dere, hjelp dem. Jeg oppfordrer alle til å sende en slik melding om de har noen kjente i USA, åpne opp dørene deres, vis at dere har hjertevarme. Hjelp dere medborgere, ikke la noen fryse ute, det er snart Jul.
Alle som leser dette send den meldingen videre selv om det er til President Obama. Deres folk trenge vern mot regn og kulde i vinter og kjærlighet og omtanke, spesielt i Jul, la ingen måtte bo ute i kulden. Der det er husrom er det hjertevarme. Hilsen Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug Norge
Send denne meldingen til alle i America.

Norske sosialistiske parti, Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstre, de er utgått på dato.

Sosialistisk styresett er en katastrofe for Norge, den røde fane har veiet for lenge over vårt land. Håper det er slutt i 2013. Denne regjeringen og tidligere arbeiderpartiregjeringer har bare kjørt Norge i grøfta og ikke flugt opp utviklingen med bevilgninger til vei, skole, sykehus, eldreomsorg, ja listen er lang over forsømte områder. De økte bevilgningene er knapt til å dekke prisøkningen som har vært over det ganske land. Vekk med sosialistene. Nå er det på tide at folk finner sin nye partitilhørighet, Kystpartiet, ja det er verd å lese dette programmet selv om vi ikke kan gjøre alle til lags. Hilsen kvilhaug, Kystpartirepsentant.

fredag 2. november 2012

Ord til ettertanke. Ta disse ord til dere.

Les dette selv om du har litt dårlig tid... Du vil ikke angre.

En dag ba en lærer sine elever skrive navnene på sine
medstudenter ned på 2ark- de skulle sette av litt plass mellom hvert navn.

Hun ba dem tenke på det beste de kunne si om hver eneste person, og skrive dette ned under den enkeltes navn.

Det tok klassen resten av timen å fullføre oppgaven, og da de alle forlot rommet, leverte alle inn sin oppgave.

Neste lørdag lagde læreren en liste til hver eneste elev, hvor det stod hva de andre elever hadde sagt om personen.

Om mandagen ga læreren hver enkelt elev hennes eller hans liste.

Om kort tid smilte alle elevene. "Virkelig" hørte hun bli hvisket.

"Jeg visste ikke, at jeg betød så mye for noen", og "Jeg visste ikke, at de andre liker meg så mye", var de fleste kommentarer.

Ingen nevnte senere disse listene.

Hun visste ikke, om de visste eller diskuterte listene med sine foreldre, men det betød ikke noe.

Oppgaven hadde hatt den effekt, hun ønsket.

Facebook © 2012
Norsk (bokmål) · Personvern · Betingelser · Informasjonskapsler ·
MerLars Rønbeckfor 26 minutter siden · ..Les dette selv om du har litt dårlig tid... Du vil ikke angre.

En dag ba en lærer sine elever skrive navnene på sine
medstudenter ned på 2ark- de skulle sette av litt plass mellom hvert navn.

Hun ba dem tenke på det beste de kunne si om hver eneste person, og skrive dette ned under den enkeltes navn.

Det tok klassen resten av timen å fullføre oppgaven, og da de alle forlot rommet, leverte alle inn sin oppgave.

Neste lørdag lagde læreren en liste til hver eneste elev, hvor det stod hva de andre elever hadde sagt om personen.

Om mandagen ga læreren hver enkelt elev hennes eller hans liste.

Om kort tid smilte alle elevene. "Virkelig" hørte hun bli hvisket.

"Jeg visste ikke, at jeg betød så mye for noen", og "Jeg visste ikke, at de andre liker meg så mye", var de fleste kommentarer.

Ingen nevnte senere disse listene.

Hun visste ikke, om de visste eller diskuterte listene med sine foreldre, men det betød ikke noe.

Oppgaven hadde hatt den effekt, hun ønsket.

Elevene var tilfredse med seg selv og hverandre. Gruppen arbeidet videre.

Mange år senere, ble en av elevene drept i Vietnam, og læreren deltok i begravelsen.

Hun hadde aldri før sett en militærperson død i en kiste.

Han så så fin og så voksen ut også. Kirken var fylt med vennene hans, og en etter en gikk de alle en siste gang forbi kisten.

Læreren var den siste, som velsignet den døde i kisten.

Når hun står der, kommer en av soldatene, som var med å bære kisten, bort til henne. "Var du Marks matematikklærer?"

Hun nikket "ja."

Så sa han: "Mark snakket mye om deg"

Etter begravelsen deltok de fleste av Marks tidligere
klassekamerater i en sammenkomst.

Marks mor og far var også der, helt tydelig ville de gjerne snakke med hans tidligere lærer.

"Vi vil gjerne vise deg noe" sa hans far, mens han tok
lommeboken sin opp av lommen.

"De fant dette på Mark, da han ble drept.

Vi tenkte at du ville gjenkjenne dette".

Mens han forsiktig brettet ut to papirstykker, papir som tydelig var blitt tapet sammen, pga. slitasje av de mange gangene, det hadde vært brettet sammen.

Læreren visste uten å se papiret, at det var det samme papiret, som hun hadde skrevet alle de fine ting, kameratene hadde sagt om Mark.

"Tusen takk fordi du gjorde dette" sa Marks mor. "Som du kan se,satte Mark det meget høyt."

Alle Marks kamerater samles omkring henne, Charlie smilte skjevt og sa, "jeg har også fortsatt min liste, den ligger øverst på skrivebordet mitt hjemme."

Chucks hustru tilføyde, "Chuck ba spesielt om, at dette ble limt inn i våres bryllupsalbum."

"Jeg har også mitt, det er i min dagbok" sa Marilyn.

Så tok Vicky, en annen klassekamerat, fram sin lommebok og viste sin slitte liste frem for gruppen, og sa stolt. "Jeg har det alltid med meg, jeg tror vi alle har gjemt på våres liste."

Da satte læreren seg endelig ned og gråt.

Hun gråt for Mark og for alle hans venner, som aldri ville se ham igjen.

De fleste mennesker i dag oppfører seg, som om de har glemt
at livet en dag stopper. Ingen av oss vet, når denne dag kommer.

Så vær snill, fortell de mennesker du setter pris på å og synes om, at de er spesielle og viktige. Fortell dem det, før det er for sent.

Husk, du høster, hva du sår.

Ta deg tid til å stoppe opp og heve blikket!

Ha en super helg!

Den Norske regjering kan ikke reddes.


Nei Jens Stoltenbergs regjering kan ikke reddes, den ene fadesen etter den andre rulles opp ang dårlig styresett etter den 22.07 og på toppen prøver de å redde seg selv ved å hemmeligstemple sine avhør overfor komisjonen som skal finne ut hva som er galt, ja det er så galt at det er på grensen til å benytte Riksrett mot mange slik det ble hevdet mot Storberget. Manglende bevilgninger til politi og beredskap og regjeringen skulder på de under seg, men det er Jens som sitter med ansvaret og når de ikke tar et grep når honningkrukka flyter over av penger, Oljefondet. Så har nå oljefondet blit så stort at de sier det ikke kan brukes, hvor er vettet henn? Slike overskrifter i media får jo folket til å se rødt når veier og sykehus, skoler bruer, ja hele Norge forfaller og trenger virkelig en ansiktsløfting fra Sør til Nord og fra Øst til Vest og det på alle plan, men i Nordsjøen kan de innvister på hundrevis av milliarder uten at de nevnes at det har innvirkning på inflasjonen, den perfekte løynen til media og Regjeringen.
Vi har ikke råd sier Jens og finansministeren og Høyre vil forsatt ha høye billaterte avgifter og bompenger. Nå er det vel bare tre parti som er i mot denne bompenge influensaen Frp, Kystpartiet og demokratene og Venstre er på gli. Norge har blitt vannstyrt i mange år nå og det vil ta minst 3 perioder med Frp og andre borgerlige parti ved roret for å rette opp sosalistisk styresett. Nå er det som Norge er på vei inn i et diktatur stryresett om de rødgrønne får forsett.
Nei det er ikke rart at det Norske folk vender regjeringen ryggen. for at de ikke vil sattse i eget land med våre oljepenger, det er folkets penger, det er folket som sliter for å få opp oljen ikke regjeringen de kjører rundt og holder ferdigskrevede taler av sine sekretærer og med nasen i sky og påklistret falskt smil og nasen i været og på toppen privarsjåfør med kun seg selv i baksetet og så hyler de mijø. Stakkars folk.

Den Norske gullbeholdningen ligger i Amerika, hvorfor.???

Så har vi et svimlende oljefond som styres fra Amerika og så tar de også vare på Norges gullbeholdning, hvorfor, og hvorfor kan vi ikke få dette hjem til Norge, Norge har nok av fjell og gamle forsvarsannlegg og gjemme vår gullbeholdning i. Hvilken kontrakter og hva lyder de på som gjør at dette skal være i Amerika, er det statshemmeligheter, er det noen kontrakter som skal holdes skjult for det Norske folk.
Atter en gang sender jeg spørsmålet ut til allverdens folk, hvorfor må dette være i Amerika, er ikke Norge istand til å ta vare på våre egne verdier, her må det ligge noe muffens som innbyggerne av Norge ikke skal vite eller hva, jeg må bare spørre.

Det Norske oljefondet er verdt 3 767 663 908 961 kroner og det bor 5 millioner personer i Norge.

I skrivende stund er fondet verdt 3 767 663 908 961 kroner, mens det vet utgangen av kvartalet var verdt 3 723 milliarder kroner. Ja og så har vi i Norge ikke råd å invistere i veier, motorveier mellom alle Norske store byer, beklager jeg forstår ingenting. Men det jeg forstår å tenker på nå er å sparke nåværende Regjering ut av regjeringslokalene etter valget i 2013 og få borgerlige partier inn. Partier som ikke bare tenker på avgifter og bompenger, men som vil bygge oppigjen landet til en internasjonal standard på veinettet i Norge og reparere det store etterslepet i vedlikehold sektoren på offentligebygg og veier i Norge og ikke bare gi pengegaver til utlandet. La oss bygge Norge oppigjen etter mange år uten ordentlig vedlikehold. Hjelp oss å gjøre dette folkens og prøv og les Kystpartiets program selv om det ikke kan gjøre alle til lags.
Ja selv om dette svimlende tallet utgjør ca 753327 kroner pr hode i Norge med 5 millioner innbyggere om jeg da ikke har regnet feil.

torsdag 1. november 2012

Engasjertbloggen: Vei finasiering, jeg vil ha alle fakta på bordet.

Engasjertbloggen: Vei finasiering, jeg vil ha alle fakte på bordet.: Vei finasiering, jeg vil ha alle fakte på bordet, hvor mange prosent får Staten tilbake under en anleggsperiode. Bompener og finansiering ...

Vei finasiering, jeg vil ha alle fakte på bordet.

Vei finasiering, jeg vil ha alle fakte på bordet, hvor mange prosent får Staten tilbake under en anleggsperiode.

Bompener og finansiering av veibygging i Norge, for slik det nå er så får vi ikke hvite hvor mye staten soper inn i avgifter og skatter fra de som har fått annbudet på å bygge en vei i Norge. Hvor mye får Staten tilbake av bevilgede midler under anleggsperioden til veien står ferdig. Dette snakkes det aldri om under en diskusjon om prislappen på veibygging. Når et firma skal invistere i et prosjekt så må de tenke på alle de kostnadene som avgifter og skatte som må innbetales til Staten, men ved veibygging er det staten selv som får pengene i retur i forhold til et firma som invisterer de får ingen penger i retur untatt moms som kan avskrives og andre utgifter som kan avskrives i byggeperioden. Dette er forskjellen mellom vei invistering og i forhold til et firma som vil invistere, de må betale hele kaka selv.

Norske bankers grådighet.

Hvorfor tjener banken så mye, hvorfor settes ikke lånerenten ned på hus, jo fordi at bankene vet at hus er nødvendig for ola nordmann. Dette er en skam og en politisk styrt handling fra underverden til sosialistene tror jeg. Og bankene taper ikke et øre på utlån til hus og så denne egenkapitalen på 15% som skulle vært fjernet. Vi kan jo bare se på prisstigningen på noen prosent pr år så er denne 15% regelen igjentatt og verdien på huset har steget med mye mere enn 15% på to tre år. Så huskjøp er den beste spare reform som er i Norge og pengene til bankene er bombesikre. Så det at huslåns renten ikke settes ned kommer nok fra noen hemmelige koridorer fra den sosialistiske underverden vi skal flås. Og så har vi denne hadlings regelen, lånekalkulatoren som bankene bruker om vi har råd til å tilbakebetale lånet med en liten inntekt. Dette gjør at uføretrygdede ikke får huslån på grunn av at de ikke har den store brutto intekten. Så skal vi ha de innkøpskravene og forbruket som lånekalkulatoren tilsier må en nesten ha en million i inntekt på to personer. Få nye regler om lån til huskjøp. Så har vi bedriftene som bankene sier de tjener mest på ja et firma fpr nesten ikke renter på sine penger i bankene, men de låner dem utigjen til huskjøpere til mange ganger renten de gir til huskån.
Så diferansen mellom det bedrifter har i innskudd i bankene og de banken låner utigjen til huskjøp er stor og det er her de tjener grovt på huseiernes bekostning.